Data: 2006-08-22 13:54:44
Temat: Re: Ajwar-wyszedł dziwny
Od: "Ania Rydzyńska" <a...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Katarzyna" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ecf0pg$pdl$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Cześć
> robiłam ajwar według przepisu grupowego ale mam pewne wątpliwośći.
> -Czy ten smród bakłażanów po przypieczeniu to normalne? Zanim obrałam że
> skóry to ledwo przeżyłam.
> -No i smak jakis taki właśnie mdławo-smrodliwy.
> A może ja jestem "uczulona" na zapach bakłażana.
> Na zimno znacznie lepiej smakuje, byc moze dlatego że go nie czuć.
> Katarzyna -Rzeszów
>
Hmmm lubię bakłażany ale czy napewno to ta grupa ?(Chociaż kuchnia to też
robótki ręczne :) )
Pozdrawiam Ania Rydzyńska
|