Data: 2010-08-31 19:49:41
Temat: Re: Automat do pieczenia chleba ...
Od: Artur Lew <n...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-08-31 21:04, Qrczak pisze:
> Tą pokrzywą toś zaintrygował... Czuć ją w wypieku?
Taka z torebki srednio ale byla w przepisie...
Czasem udaje sie dostac na bazarze normalna suszona i smak jest super.
Zamiast pokrzywy czasem przez pomylke dodaje miety i smak o dziwo jest
bardzo fajny i subtelny :)
To przepis do eksperymentow.
> Reszta składników jest mi dobrze obznajomiona, z tą różnicą, że kminek
> wolę w całości a otręby także żytnie i owsiane.
Mielony kminek w przepisie to uklon w strone ludzi z zamojskiego i
lubelskiego bo oni chyba w genach maja nienawisc do kminku w calosci ;)
--
Pozdrawiam
Artur Lew
arturdotlewatgmaildotcom
|