Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe
ed00.sul.t-online.de!t-online.de!195.92.193.196.MISMATCH!nntp.theplanet.net!ine
wsm1.nntp.theplanet.net!news.theplanet.net!not-for-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Bee-Gees :)
Date: Thu, 08 Dec 2005 13:35:07 +0000
Organization: Home
Lines: 39
Message-ID: <r...@4...com>
References: <dn95p3$3u0$1@news.onet.pl> <dn9711$8g3$1@news.onet.pl>
<8...@4...com> <dn9bnr$s1c$1@news.onet.pl>
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
NNTP-Posting-Host: 84.66.41.84
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsg1.svr.pol.co.uk 1134048898 29889 84.66.41.84 (8 Dec 2005 13:34:58 GMT)
NNTP-Posting-Date: 8 Dec 2005 13:34:58 GMT
X-Complaints-To: a...@t...net
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:255039
Ukryj nagłówki
On Thu, 8 Dec 2005 14:16:31 +0100, "Dominik Jan Domin"
<d...@p...onet.pl> wrote:
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
>wiadomosci news:8k8gp1ltf14nulhgc43c5ipslofkl89tps@4ax.com...
>> On Thu, 8 Dec 2005 12:56:13 +0100, "Dominik Jan Domin"
>> <d...@p...onet.pl> wrote:
>>
>>>Użytkownik <n...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>>>news:dn95p3$3u0$1@news.onet.pl...
>>>> Witam, jaki jest najlepszy przepis na bigos ?
>>>
>>>Kiszona kapusta, mięcho najrozmaitsze w ilości co najmniej pół na pół
>>>(zawsze możesz dać więcej mięska), i dusić przez tydzień, rzecz jasna z
>>>przerwami. precz z maką i pomidorami.
>>>
>>>Reszta jest opisana w ksiązkach kucharskich i wielu miejscach na necie.
>>>
>>>DJD
>>>
>>
>> Zdecyduj sie! Albo dajesz miesko albo miecho!!!!
>
>Yyyy?? A jaka to róznica??
>
>DJD
>
To raczej ja sie pytam :PPPPPP
Mieso to wiem - miesko - to dla dziecka, miecho - dla
drwala...miechem bym malego dziecka nie karmila, dwal by mnie
obsmial za miesko, wiec w sumie jestem ciawa jakby czy miesko to
skrzydelko kurczaka a miecho to kawal jakiegos wolu (niewinnego)
Pierz (obawiam sie, ze naleze do Gwardii Anty-Zdrobnieniowej, ale
jak masz pogrubianie i zdrabnianie to juz nie wiem, co o tym
myslec :) )
K.T. - starannie opakowana
|