| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!rzeszow.rmf.pl!orion .cst.tpsa.pl!news.tpnet.pl!not-for-mail From: "Artur" <a...@p...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <%Yk35.28511$DC.632858@news.tpnet.pl> <f3u35.31124$DC.689142@news.tpnet.pl> <PsH35.33814$DC.744130@news.tpnet.pl> <jyH35.33839$DC.743037@news.tpnet.pl> <3...@p...onet.pl> <nVZ35.37410$DC.830071@news.tpnet.pl> <3...@p...onet.pl> <3...@n...vogel.pl> Subject: Re: Bejca, było Re: Kurczak po wietnamsku - jak to zrobic? Lines: 26 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 Message-ID: <LAN45.46349$DC.1048956@news.tpnet.pl> Date: Fri, 23 Jun 2000 18:00:11 GMT NNTP-Posting-Host: 213.25.242.185 X-Complaints-To: a...@t...pl X-Trace: news.tpnet.pl 961783211 213.25.242.185 (Fri, 23 Jun 2000 20:00:11 MET DST) NNTP-Posting-Date: Fri, 23 Jun 2000 20:00:11 MET DST Organization: TPNET - http://www.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:30084 Ukryj nagłówki Jestescie boscy ale co z tym kurczakiem, nie powiem wzielo mnie. | |
Zobacz także