Data: 2007-08-17 12:32:38
Temat: Re: Blender - pytanie do praktyków
Od: "Druid29" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jarek P." <jarek[kropka]p@gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:f9t6uo$jjf$1@node1.news.atman.pl...
> Próbowałem na pl.rec.kuchnia, ale bez skutku, moze tutaj się
> znajdzie jakas pomocna dusza :-)
>
> Czy blender (np. popularny obecnie model Brauna, przypadkowa
> aukcja:
> http://www.allegro.pl/item221958885.html) potrafi posiekać "na
> grubo"? Tak, żeby otrzymana masa przypominała nie półpłynną
> paciaję, tylko coś gruboziarnistego, składającego się w znacznej
> części z grudek produktu pierwotnego?
>
Ja mam Philipsa Cucinę, dużo prostszy model, bez regulacji obrotów. Stopień
posiekania zależy od czasu działania - zwykle są to pojedyncze sekundy.
Pozdrawiam,
Druid29
|