« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2012-07-19 19:39:57
Temat: Re: Bób - z czym oprócz koperku?grazyna007 wrote:
> W dniu 2012-07-18 15:25, Nixe pisze:
>> Mam sporo bobu, a nie mam kopru (i nie chce mi się specjalnie po niego
>> jeździć).
>> Z czym proponujecie ugotować, żeby było równie smacznie?
>> Nie chcę za bardzo eksperymentować, więc byłabym wdzięczna za sprawdzone
>> patenty :)
>>
>> Pozdrawiam
>> N.
> Mnie najbardziej smakuje ze skwarkami z wedzon ego boczku i posiekana
> natka pietruszki. Salatka też pyszna, ale dość pracochlonna ze wzgledu
> na obieranie skorki.
Weź młody, nie trzeba obierać. Nawet średnio młody jest ok ze skórką.
Waldek
--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2012-07-20 19:45:48
Temat: Re: Bób - z czym oprócz koperku?
Użytkownik "Nixe" <n...@n...pl> napisał w wiadomości
news:ju6dfc$m0m$1@inews.gazeta.pl...
> Mam sporo bobu, a nie mam kopru (i nie chce mi się specjalnie po niego
> jeździć).
> Z czym proponujecie ugotować, żeby było równie smacznie?
> Nie chcę za bardzo eksperymentować, więc byłabym wdzięczna za sprawdzone
> patenty :)
Nie jest to sprawdzony patent, ale zawsze można sprawdzić ;)
http://www.gotujmy.pl/uduszony-bob-z-wybornymi-towar
zyszami,przepisy,154898.html
Pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2012-08-03 06:08:25
Temat: Re: Bób - z czym oprócz koperku?JA gotuję lekko osolony i robię sałatkę z ogórkiem małosolnym i
koperkiem. Raczej oliwa, pieprz i sól ale jak ktoś lubi to odrobina
majonezu może być też.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |