« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail From: Mateusz V <p...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Bób - z czym oprócz koperku? Date: Fri, 03 Aug 2012 08:08:25 +0200 Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski Lines: 3 Message-ID: <jvfpss$t9g$1@news.icm.edu.pl> References: <ju6dfc$m0m$1@inews.gazeta.pl> Reply-To: P...@g...pl NNTP-Posting-Host: eno247.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.icm.edu.pl 1343974108 30000 83.20.4.247 (3 Aug 2012 06:08:28 GMT) X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Aug 2012 06:08:28 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:14.0) Gecko/20120713 Thunderbird/14.0 In-Reply-To: <ju6dfc$m0m$1@inews.gazeta.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347586 Ukryj nagłówki JA gotuję lekko osolony i robię sałatkę z ogórkiem małosolnym i |
Zobacz także