« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-01-15 20:14:44
Temat: BoczniakiMam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
Aga
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-01-15 20:28:49
Temat: Re: BoczniakiNajprościej zrobić panierowane: maczać w roztrzepanym jajku, obtaczać w
bułce tartej, smażyć w oleju na patelni. Pieprz, sól do smaku. Podawać z
kartoflami z wody, albo z pieczywem i do tego jakaś surówka. Smacznego.
Dnia 15-01-2006, nie o godzinie 21:14 +0100, szama napisał(a):
> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> Aga
>
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-01-15 20:38:07
Temat: Re: BoczniakiDzięki za przepis jutro zrobię na obiadek
Aga
Użytkownik <p...@v...pl> napisał w wiadomości
news:1137356965.3399.3.camel@p...
> Najprościej zrobić panierowane: maczać w roztrzepanym jajku, obtaczać w
> bułce tartej, smażyć w oleju na patelni. Pieprz, sól do smaku. Podawać z
> kartoflami z wody, albo z pieczywem i do tego jakaś surówka. Smacznego.
> Dnia 15-01-2006, nie o godzinie 21:14 +0100, szama napisał(a):
>> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
>> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
>> Aga
>>
>>
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-01-15 21:37:50
Temat: Re: Boczniaki
Użytkownik "Misiek" <k...@o...bmj.net.pl> napisał w wiadomości
news:dqef1j$epf$1@bmj-lx1.bmj.net.pl...
>
> Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:dqeafm$l7v$1@news.onet.pl...
>> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
>> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
>> Aga
>>
>
> Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
> panierce)
> Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
Aco to za różnica gdzie się odpowiada, chyba nawet PRZED postem jest łatwiej
i szybciej można przeczytać odpowiedź
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-01-15 21:43:53
Temat: Re: Boczniaki
Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dqeafm$l7v$1@news.onet.pl...
> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> Aga
>
Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
panierce)
Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-01-15 21:44:22
Temat: Re: Boczniaki
Użytkownik <p...@v...pl> napisał w wiadomości
news:1137356965.3399.3.camel@p...
> Najprościej zrobić panierowane: maczać w roztrzepanym jajku, obtaczać w
> bułce tartej, smażyć w oleju na patelni. Pieprz, sól do smaku. Podawać z
> kartoflami z wody, albo z pieczywem i do tego jakaś surówka. Smacznego.
> Dnia 15-01-2006, nie o godzinie 21:14 +0100, szama napisał(a):
> > Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> > Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> > Aga
> >
Odpowiadac POD postem prosze...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-01-15 21:44:35
Temat: Re: Boczniaki
Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dqebsv$qil$1@news.onet.pl...
> Dzięki za przepis jutro zrobię na obiadek
> Aga
>
> Użytkownik <p...@v...pl> napisał w wiadomości
> news:1137356965.3399.3.camel@p...
> > Najprościej zrobić panierowane: maczać w roztrzepanym jajku, obtaczać w
> > bułce tartej, smażyć w oleju na patelni. Pieprz, sól do smaku. Podawać
z
> > kartoflami z wody, albo z pieczywem i do tego jakaś surówka. Smacznego.
> > Dnia 15-01-2006, nie o godzinie 21:14 +0100, szama napisał(a):
> >> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> >> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> >> Aga
> >>
> >>
> >
Odpowiadac POD postem prosze...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-01-15 22:32:05
Temat: Re: Boczniakiszama <s...@p...onet.pl> napisał(a):
> Aco to za różnica gdzie się odpowiada, chyba nawet PRZED postem jest
> łatwiej i szybciej można przeczytać odpowiedź
O: Bo łamie naturalny kierunek w jakim ludzie czytają tekst.
P: Dlaczego odpowiadanie nad cytatem jest takie denerwujące?
O: Odpowiedanie nad cytatem.
P: Co jest najbardziej denerwujące w na grupach dyskusyjnych i w e-mail?
;) T.
--
http://foto.maniac.org.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-01-15 23:36:05
Temat: Re: BoczniakiMisiek wrote:
> Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
> panierce)
> Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
Oba tu podane przez Was przepisy sa na smazone boczniaki. A moze ktos
probowal z piekarnika w panierce? Albo inne zapiekane
niskolakoryczne/niskotluszczowe?
Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi :-)
Kasia, co to tu kiedys czasami pisywala pod innym nickiem, z
pozdrowieniami i uklonami dla starszych i nowszych grupowiczow :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-01-16 06:32:46
Temat: Re: Boczniaki
Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dqefbn$766$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Misiek" <k...@o...bmj.net.pl> napisał w wiadomości
> news:dqef1j$epf$1@bmj-lx1.bmj.net.pl...
> >
> > Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:dqeafm$l7v$1@news.onet.pl...
> >> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> >> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> >> Aga
> >>
> >
> > Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
> > panierce)
> > Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
>
> Aco to za różnica gdzie się odpowiada, chyba nawet PRZED postem jest
łatwiej
> i szybciej można przeczytać odpowiedź
>
Bo takie sa zasady
Jak piszesz, @ czy list tez odpowiadasz nad ?
Poczytaj FAQ
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |