| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Patrycja Scelina <p...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Cebula - technika Date: Thu, 16 Sep 2004 22:56:57 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 7 Sender: p...@p...onet.pl@krzysztof3.net.autocom.pl Message-ID: <cicuio$53d$1@news.onet.pl> References: <cic5ne$mrc$1@atlantis.news.tpi.pl> <cic5um$mgc$1@news.onet.pl> <p...@i...pl> NNTP-Posting-Host: krzysztof3.net.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.onet.pl 1095368088 5229 213.134.175.148 (16 Sep 2004 20:54:48 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Sep 2004 20:54:48 GMT User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707) X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <p...@i...pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:215330 Ukryj nagłówki Nie mam pojecia jak to sie tlumaczy, ale uczyl mnie tego kucharz, bo jak | |
Zobacz także