| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: BasiaBjk <b...@Q...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co dobrego przywiezc z Litwy? Date: Sun, 23 Apr 2006 22:55:02 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 3 Message-ID: <e2gp9o$kb$2@inews.gazeta.pl> References: <e2goic$fdu$2@nemesis.news.tpi.pl> <e2gp6q$kb$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: bpb85.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1145825401 651 83.29.43.85 (23 Apr 2006 20:50:01 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 23 Apr 2006 20:50:01 +0000 (UTC) X-User: bajarka In-Reply-To: <e2gp6q$kb$1@inews.gazeta.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.2 (Windows/20060308) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:266877 Ukryj nagłówki Aha - i sękacz, jest lepszy od podlaskiego. | |
Zobacz także