| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.p l!lublin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co dobrego przywiezc z Wloch? Date: Thu, 25 Mar 2004 07:53:07 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 4 Message-ID: <4...@a...wbc.lublin.pl> References: <c3l42v$7ao$1@atlantis.news.tpi.pl> <c3lucg$199q$1@mamut.aster.pl> <4...@a...wbc.lublin.pl> <c3n3ro$27qu$1@mamut.aster.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1080197473 10037 212.182.104.10 (25 Mar 2004 06:51:13 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Mar 2004 06:51:13 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:196151 Ukryj nagłówki PESTO alla Genovese firmy SACLA - podajesz z makaronem np. rurki lub mieszasz | |
Zobacz także