| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl! news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "slonko" <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co ugotować z... Date: Thu, 29 Aug 2002 14:08:04 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 20 Sender: s...@p...onet.pl@62.233.177.74 Message-ID: <akl3jm$20j$1@news.onet.pl> References: <s...@l...localdomain> NNTP-Posting-Host: 62.233.177.74 X-Trace: news.onet.pl 1030623670 2067 62.233.177.74 (29 Aug 2002 12:21:10 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 29 Aug 2002 12:21:10 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:122800 Ukryj nagłówki > ...ryżu, kuskusa, makaronu, konserwy szynkowej, salami, sera żółtego i | |
Zobacz także