Strona główna Grupy pl.misc.dieta [DO] Praca mgrska Re: [DO] Praca mgrska

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: [DO] Praca mgrska

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "slawek" <slawekopty(usun)@gazeta.pl>
Newsgroups: pl.misc.dieta
Subject: Re: [DO] Praca mgrska
Date: Sun, 2 Nov 2003 00:12:14 +0100
Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl
Lines: 46
Message-ID: <bo1ek7$5pb$1@inews.gazeta.pl>
References: <bnt5rd$1ai5$1@foka1.acn.pl> <bntier$q0b$1@inews.gazeta.pl>
<bnud90$1p09$1@foka1.acn.pl> <bnuhb6$7pk$1@inews.gazeta.pl>
<bnun9p$peu$1@inews.gazeta.pl> <bnvf1r$9bv$1@nemesis.news.tpi.pl>
<bnvv95$49k$1@news.onet.pl> <bo04oo$9ag$1@inews.gazeta.pl>
<bo0aak$qu1$1@news.onet.pl> <bo0fc6$7q3$1@inews.gazeta.pl>
<bo0nhk$3s3$1@news.onet.pl> <bo0qid$6bh$1@inews.gazeta.pl>
<bo0rel$8kg$1@inews.gazeta.pl> <bo1cva$14l$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: pd99.konin.sdi.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1067728327 5931 217.96.177.99 (1 Nov 2003 23:12:07 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 1 Nov 2003 23:12:07 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-User: slawekopty
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:25210
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Sowa" <m...@b...pl> napisał w wiadomości
news:bo1cva$14l$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "slawek" <slawekopty(usun)@gazeta.pl> napisał w wiadomości
> news:bo0rel$8kg$1@inews.gazeta.pl...
>
> > No wszystko pięknie tylko zapomniałaś podać jakie sa stężenia dioksyn
w
> > naturalnych pokarmach ;)))
>
> Nigdzie nie znalazłam stężeń.
> A o co chodzi z tymi pokarmami naturalnymi? To niby mięso nie jest
> naturalne?
>

no widzisz stężeń nie podali dziwne , a mięso jak najbardziej jest
naturalne

> , a i może podasz coś o akryloamidach
> > powstających przy podgrzewaniu weglowodanów ;))))
>
> Pierwsze słyszę niestety, a w sieci znalazłam tylko jeden zeskanowany
> artykulik.
> Potwierdza to co wiadomo od dawna - nie jeść potraw smażonych, w
gotowanych
> i sórowych akrylamidów nie ma.
> powstają w temp. powyżej 100 st C
> A obok niego artykulik informujący że w UE ma wejść zakaz spożywania ryb
> bałtyckich, bo ich każenie dioksynami jest koszmarnie wysokie. Najgorzej
> skażony jest łosoś, ok 10 krotnie przekracza normy. (tłusta rybka!)
> W Polsce zakaz nie wchodzi, mozna się rybami z dioksynamii opychać "na
> zdrowie". :-(
>
> Sowa
>
>

e tam akryloamidy powstają tez w warzywach gotowanych na parze , a takie
zdrowe miały być ;))) poza tym to coś dziwnego z tymi łososiami , dioksyny
ich nie lubią czy co ?? zresztą ryb to ja raczej mało jadam , jak już to
szprotki , a tak ogólnie to gazeta mimo że w pdf-ie i czarno biała to
kojarzy mi się z innymi ;))

Slawek

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.11 Rukasu
02.11 jurek
02.11 Rukasu
02.11 jurek
02.11 jurek
02.11 jurek
02.11 jurek
02.11 jurek
02.11 Krystyna*Opty*
02.11 Adamo Il
02.11 Krystyna*Opty*
02.11 Rukasu
02.11 Adamo Il
02.11 Rukasu
02.11 Rukasu
Prasa do oleju na domowy użytek
niedobory skł. mineralnych a alergie skórne
Sekret Odchudzania z Pasją
Darmowe Mp3 Discopolo 2015 i premiery
Re: Solution Manual Switching and Finite Automata Theory, 3rd Ed by Kohavi, K. Jha
Blog kulinarny
Blog o odchudzaniu
Fluor : ile?
zioła wycofane - samo zdrowie :)
program do optymalizacji diety
Ananas1_03 - sprawdź czy się właciwie odżywiasz
Ananas1.02 instaluje się tam gdzie dotąd nie działał
opiekun medyczny
Jaka grupa dyskusyjna na temat zdrowia
Program Ananas wprowadź zakupy , a on zestawi zapotszebowanie z zakupami
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6