Data: 2003-11-23 20:56:58
Temat: Re: Dzień dobry
Od: s...@s...pl (Tadeusz Smal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Halina" <k...@n...pf.pl>
> > o recepturze z jablkiem nigdy nie slyszalem
> > ja dodaje sporo majeranku
>
> To dodaj jeszcze usmażonej cebulki i /troszeczkę!/ utartej renety . Zjedz
> szybko, bo nietrwałe, ale wyborne.
:)
cebulka i skwarki sa zawsze
a tylko tych jablek nie znalem
ale poprosze Zoneczke nastepnym razem
hehe
wlasnie jej wspomnialem
ze dawno nie bylo smalcu
:)
aha
smalec musi byc wytopiony ze sloniny
ktora sie kroi wlasnorecznie
w gotowej zmielonej masie do kupienia w stoiskach miesnych
bardzo czesto dodawany jest loj
:((((
a poza tym skwareczki nie takie ksztaltne
:)
z pozdrowieniami i usmiechami
_hehehe
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|