Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Dziś premierek oglosil c.d.
Date: Sat, 27 Jan 2001 10:55:07 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 50
Message-ID: <94u63v$c3d$1@news.tpi.pl>
References: <94ska7$5i6$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: caf-adm.artcom.pl
X-Trace: news.tpi.pl 980589503 12397 195.205.186.34 (27 Jan 2001 09:58:23 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 27 Jan 2001 09:58:23 GMT
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
X-I-Am-Sorry: For my broken newsreader.
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-Subject: Odp: Dziś premierek oglosil c.d.
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:42141
Ukryj nagłówki
Użytkownik Tomasz Ostrowicz <t...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:94ska7$5i6$...@n...tpi.pl...
> Spory odzew byl na ponizszy post o tym tytule.
>
> Lubie wolowine, i nie sadze bym z niej tak latwo zrezygnowal.
>
> Poprzedni post to byl taki przewrotny zart, i wynikal raczej z faktu,
> że gdy nasz premierek o czyms zapewnia, to nalezy raczej zaczac sie
> martwic.
>
> Post ten posrednio wiazal sie z kuchnia, i powinienem go raczej
> oglosic na jakiejs liscie o polityce, ale zadnej takiej nie
> subskrybuje. Przepraszam.
>
> Tomek
>
ale po co przepraszasz?:) wolowina to spory kawau kuchennego tematu
rowniez:)
a polityki nienawidze, tym bardziej ze mamy taki beznadziejny rzad
a jak buzek mowi ze os jest to tego nie ma na 1000918309658431267% a jak
czegos ma nie byc to na pewno bedzie
a zeby nie byuo ze offtopic
cos na cieplo i niekoniecznie szybko: grzanki czosnkowe:
bagietka
maselko or inny tluszczyk do kanapek
2 lub 3 zabki czosnku
ser zolty lagodny
koncentrat pomidorowy
ziola prowansalskie
pierpz, sol ziolowa
maselko rozetrzec z posiekanym czosnkiem
posmarowac plasterki bagietki,
koncetrat rozcienczyc przegotowana woda i posmarowac po maelku niewielka
iloscia
posypac startym sererm i przyprawami
na kilkanascie minutek do goracego piekarnika
szamac ze smakiem
:)))))
--
pozdry Monika
|