| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Małgorzata Leszczyńska" <g...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Dziwna pasta. Date: Fri, 14 Oct 2005 12:57:01 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 5 Message-ID: <dio9us$haf$1@inews.gazeta.pl> References: <dintdk$a2g$1@inews.gazeta.pl> <dintto$chs$1@inews.gazeta.pl> <dinumo$gj4$1@inews.gazeta.pl> <dinvq7$mak$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: mail.zchpolice.com Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1129294621 17743 172.20.26.242 (14 Oct 2005 12:57:01 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 14 Oct 2005 12:57:01 +0000 (UTC) X-User: goskaa.l X-Forwarded-For: 172.20.6.64 X-Remote-IP: mail.zchpolice.com Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249944 Ukryj nagłówki Myślę, ze chodzi o zawartość witaminy B w drożdżach (ma ona wpływ na stan | |
Zobacz także