| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Zajad" <z...@f...art.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: FRYTY Date: Sun, 31 Jul 2005 22:48:10 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <dcjgtl$9jo$1@inews.gazeta.pl> References: <dc76f9$7p6$1@news.onet.pl> <w...@n...gazeta.pl> <dc7f5g$3fd$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: acd7b6ee.ipt.aol.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1122846453 9848 172.215.182.238 (31 Jul 2005 21:47:33 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 31 Jul 2005 21:47:33 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-User: zajad1 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:244818 Ukryj nagłówki > frytki są wtedy bardziej chrupiące i mniej nasiąkają tłuszczem | |
Zobacz także