| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Fasolka po bretońsku - pochodzenie Date: Fri, 12 Aug 2005 13:12:59 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 11 Message-ID: <3...@u...de> References: <ddhsqm$1i4$1@atlantis.news.tpi.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 1jlCM6Tc5M+0wlVbw7uZMwrgpk2px0KfeJhwOiqI877bP0xpsMvxaa User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <ddhsqm$1i4$1@atlantis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:245778 Ukryj nagłówki Sitek wrote: | |
Zobacz także