Data: 2014-01-04 19:55:59
Temat: Re: Filtr podszafkowy odwróconej osmozy.
Od: " 666" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja wiem o czym ja mówię, a Ty sugerujesz, że herbata, kawa czy mleko dla noworodka
zrobione na warszawskiej kranówce są "lepsze" od
zrobionej na wodzie źródlanej.
Oczywiście Ty masz pewność, że wodociągi nie dodają do wody żadnych srodków
zapobiegających korozji rur jak również że wodociągi nie
utrzymują sztucznie zasadowego odczynu wody i wysokiego zawapnienia - znów żeby
zapobiegac korozji instalacji.
De gustibus ..., tak czy inaczej smacznego Ci życzę i Twoim dzieciom.
A ten osad ze swojego czajnika pijesz do dna (przecież "zdrowy", może Twoje kości
buduje?) czy odlewasz?
-----
> jest czysta chemicznie i biologicznie.
> To o czym mówisz to "twardość" wody.
|