| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!lublin.pl!news.lublin.pl!not-f or-mail From: "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: GOTOWANIE TO SZTUKA Date: Wed, 13 Mar 2002 09:01:31 +0100 Organization: lubman Lines: 18 Message-ID: <a6n16l$opa$1@news.lublin.pl> References: <a4j6mr$gsc$1@h1.uw.edu.pl> <a6l5n7$5ih$1@news.tpi.pl> <a...@K...Brywczynski> NNTP-Posting-Host: 195.117.192.115 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.lublin.pl 1016006678 25386 195.117.192.115 (13 Mar 2002 08:04:38 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 13 Mar 2002 08:04:38 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:99960 Ukryj nagłówki Użytkownik Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> w wiadomości | |
Zobacz także