| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Michal Wornakow" <a...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Grill z nakryciem czy bez? Date: Sun, 10 May 2009 21:27:56 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 4 Message-ID: <gu7gss$nu7$1@inews.gazeta.pl> References: <gu6iji$ngq$1@inews.gazeta.pl> <0...@s...googlegroups.com> NNTP-Posting-Host: localhost Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1241990876 24519 172.20.26.242 (10 May 2009 21:27:56 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 10 May 2009 21:27:56 +0000 (UTC) X-User: azmk X-Forwarded-For: 83.6.79.77 X-Remote-IP: localhost Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:322216 Ukryj nagłówki Czyli zazwyczaj grilujesz "z przykrywka" zamknieta? | |
Zobacz także