| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.nask.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tp internet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: <n...@m...ch> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Grzybiec - ciekawa potrawa Date: 10 Apr 2002 20:51:40 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 16 Sender: k...@n...onet.pl Message-ID: <5...@n...onet.pl> References: <a8ucoe$a8d$1@news.tpi.pl> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Disposition: inline Content-Transfer-Encoding: 8bit Mime-Version: 1.0 X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 194.230.240.208, 213.180.130.14 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98; Win 9x 4.90) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:104675 Ukryj nagłówki > > Weka w Krakowie to taka długa bułka na małe kromki. | |
Zobacz także