Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Hummus
Message-ID: <003601c019ce$1801c360$4fdf4cd5@tea>
Date: 8 Sep 00 19:50:43 GMT
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1
Lines: 24
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:33599
Ukryj nagłówki
-----Original Message-----
From: Grzegorz GRYC <g...@v...filg.uj.edu.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 8 września 2000 10:39
Subject: Re: Hummus
>-=[Ciach]=-
>
>> Oj tak i zareczam, ze to przepyszne jest :-)))))) jeno kuchnia jakby
inna -
>> bo pasta z baklazana to zdecydowanie Grecja
>Nie tylko :)
>Bliski Wschód... Liban... :-)
>
>Zdrówkot
>GG
Tak to jest jak sie czlowiek zapedzi i wszystko przez pryzmat wlasnych
doswiadczen widzi :-) A te bliskowschodnie pasty tez takie same jak greckie,
czy maja jakies dodatkowe atrakcje ?
Herbatka
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|