Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ikselko, chapeau bas!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ikselko, chapeau bas!

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 15


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2007-09-27 14:48:41

Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: diabelson <hellboy@satón.órg> szukaj wiadomości tego autora

Ikselka pisze:
> diabelson pisze:
>> Ikselka pisze:
>>> Jacek Ostaszewski pisze:
>>>> Dobrydzień!
>>>>
>>>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>>>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>>>> Hurra! Jutro powtórka.
>>>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>>>> Dziękis!
>>>>
>>>
>>> Puchnę :-)
>>>
>> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>>
>
> Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
>
>
muf co wiesz o swojej (nad) wadze

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2007-09-27 14:51:19

Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

diabelson pisze:
> Ikselka pisze:
>> diabelson pisze:
>>> Ikselka pisze:
>>>> Jacek Ostaszewski pisze:
>>>>> Dobrydzień!
>>>>>
>>>>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>>>>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>>>>> Hurra! Jutro powtórka.
>>>>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>>>>> Dziękis!
>>>>>
>>>>
>>>> Puchnę :-)
>>>>
>>> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>>>
>>
>> Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
>>
>>
> muf co wiesz o swojej (nad) wadze
>

O swojej nadwadze nie wiem nic :-)
A co to za ton? - jakbyś był milszy, to bym ci powiedziała coś, co wiem :-D

--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2007-09-27 14:52:28

Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

richo nazca pisze:
> Ikselka napisał(a):
>
>>> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>>
>> Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
>
> Chyba miało być: "co teraz warzysz?" ;)
>

Jeśliby o to spytał, to... warzyłam dziś krupnik, piekłam chleb dla
sąsiadeczki itp.

--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2007-09-27 14:52:54

Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jacek Ostaszewski pisze:
> Ikselka pisze:
>> Jacek Ostaszewski pisze:
>>> Dobrydzień!
>>>
>>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>>> Hurra! Jutro powtórka.
>>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>>> Dziękis!
>>>
>>
>> Spuchłam już z dumy dostatecznie, by Ci powiedzieć, iż wigilijny karp,
>> przyrządzony w ten sam sposób (dzwonka) jest równie wspaniały, tudzież
>> każda inna "polska" ryba, od śledzia, poprzez płoć, do leszcza i
>> szczupaka :-)
>>
>
> No właśnie, przecież karpa tak właśnie robimy. Czemu wyczyniałem jakieś
> cuda z flądrą? Nie przychodzi mi do głowy inne wytłumaczenie jak
> osłabienie umysłowe, spowodowane małą ilością fosforu w umyśle. Ale
> przesiadam się na ryby, to może bedzielepi.
>

Podobno trzeba dobrze wysysać ości :-D

--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


15. Data: 2007-09-27 20:59:28

Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: diabelson <hellboy@satón.órg> szukaj wiadomości tego autora

Ikselka pisze:

>>>>>
>>>>> Puchnę :-)
>>>>>
>>>> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>>>>
>>>
>>> Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
>>>
>>>
>> muf co wiesz o swojej (nad) wadze
>>
>
> O swojej nadwadze nie wiem nic :-)
> A co to za ton? - jakbyś był milszy, to bym ci powiedziała coś, co wiem :-D
>

no co wiesz?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Karpatka
Dynia - jak ja rozbroic?
wycieczka do grecji i mniamuśne ciasto ek mek
prażenie zwykłej kukurydzy
flądra smażona? jak?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »