| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl !newsfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!news.tpi.pl !not-for-mail From: pożerecz knedlićków <g...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ile gotowac golonke? Date: Mon, 07 Apr 2008 02:43:08 +0200 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 4 Message-ID: <ftbqp7$ain$17@atlantis.news.neostrada.pl> References: <c...@u...googlegroups.com> <1...@4...net> NNTP-Posting-Host: abit182.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1207529063 10839 83.7.135.182 (7 Apr 2008 00:44:23 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 7 Apr 2008 00:44:23 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.12 (Windows/20080213) In-Reply-To: <1...@4...net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:312342 Ukryj nagłówki > kiedy skórka ledwie się trzyma mięsa. | |
Zobacz także