| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "cherokee" <c...@n...o2.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak sciągną skórkę z papryki Date: Wed, 6 Apr 2005 13:53:22 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <d30is9$t33$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d30hmo$ill$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: dkb18.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1112788681 29795 83.24.5.18 (6 Apr 2005 11:58:01 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 6 Apr 2005 11:58:01 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:236419 Ukryj nagłówki Włozyc do piekarnika i piec w ok. 200st., az skórka się częściowo przypali. | |
Zobacz także