| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Filip J" <f...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak sklarowac nalewke pomaranczowa Date: Thu, 16 Oct 2003 15:25:30 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 7 Sender: f...@o...pl@62.148.92.138 Message-ID: <bmm67a$ms5$1@news.onet.pl> References: <bmlsoc$nuk$1@inews.gazeta.pl> <1066301293.30385.50.camel@cosmos> NNTP-Posting-Host: 62.148.92.138 X-Trace: news.onet.pl 1066310698 23429 62.148.92.138 (16 Oct 2003 13:24:58 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 16 Oct 2003 13:24:58 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4927.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4927.1200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:176556 Ukryj nagłówki Tym bardziej, że całym tym chemicznym badziewiem klaruje się WINO. A nalewka | |
Zobacz także