| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin z Krakowa <m...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak wypalic WOK-a Date: Wed, 09 Jan 2002 13:14:05 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 3 Message-ID: <u...@4...com> References: <a1hc0k$jag$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ssegw-1.comarch.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 1010578512 15376 195.116.193.131 (9 Jan 2002 12:15:12 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Jan 2002 12:15:12 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:90912 Ukryj nagłówki A w ogole to jest zapotrzebowanie na przpisy kuchni chinskiej - moze | |
Zobacz także