| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Szymuś" <pwid_@_poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do smażenia? Date: Mon, 17 Sep 2007 19:36:12 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 3 Message-ID: <fcmduo$r0e$1@news.onet.pl> References: <u...@k...net> <1...@c...supernews.com> <fcjmio$hdn$1@nemesis.news.tpi.pl> <p...@v...pl> <p...@v...pl> <fcm4uo$m07$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: fgc26.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1190050584 27662 83.13.158.26 (17 Sep 2007 17:36:24 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 17 Sep 2007 17:36:24 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:301844 Ukryj nagłówki Słonecznikowy ma intensywny aromat i dlatego nie zawsze jest odpowiedni.. | |
Zobacz także