| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki sos do gotowanych ziemniaków? Date: Tue, 17 May 2005 15:49:54 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 5 Sender: a...@p...onet.pl@cio59.neoplus.adsl.tpnet.pl Message-ID: <d6ct6f$8oe$1@news.onet.pl> References: <d6cpmv$p9m$1@news.onet.pl> <e0sv09zi64ep$.dlg@czarodziejka.net> Reply-To: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: cio59.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1116338191 8974 83.31.38.59 (17 May 2005 13:56:31 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 May 2005 13:56:31 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:239651 Ukryj nagłówki > Pomidorowy, koperkowy, grzybowy, musztardowy... etc etc | |
Zobacz także