Data: 2002-10-17 17:58:13
Temat: Re: Jesienne krokusy
Od: "Ewa Szczęśniak" <e...@b...uni.wroc.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Jerzy" <0...@m...pl> wrote in news:aomslj$3ds$1@news.gazeta.pl:
>> Zbieramy szafran?
> Masz tego aż tyle, że warto?
Wystarcza cztery dobrze ususzone znamiona, aby zabarwic bialy ryz (porcja
dwuosobowa duza) na piekny zloty kolor. Wiem, bo sprawdzalam :-)
Ale jak pomysle, ze moglabym moim krokusom wyszarpnac znamie to sie czuje
jak oprawca. Chociaz z drugiej strony siedze w instytuciku juz 13 godzin,
jestem glodna jak smok i taki zloty ryz, z takim zapachem, sprowadzilby
mnie na manowce blyskawicznie :-)
Musze to przemyslec :-))
Pozdrowienia - Ewa Sz.
|