| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Dorunia" <d...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kiełbasa z frytkownicy? Date: Fri, 9 Aug 2002 21:15:53 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <aj14d6$a8n$1@news.tpi.pl> References: <aj0q6k$2cve$1@pingwin.acn.pl> NNTP-Posting-Host: pb149.lodz.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1028920550 10519 213.76.189.149 (9 Aug 2002 19:15:50 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Aug 2002 19:15:50 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119580 Ukryj nagłówki Ja robię i ustawiam na 190 stopni i jakieś 8 minut, jest wtedy | |
Zobacz także