« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!lublin.pl!news.onet.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "Ewusia" <e...@r...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kluski z serka homogenizowanego - pyyycha Date: Fri, 27 Jul 2001 14:02:24 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 23 Message-ID: <9jrl1k$4b$1@news.tpi.pl> References: <9jrk8n$ncn$1@news.tpi.pl> <9jrkle$qga$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pb190.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 996235124 139 213.77.227.190 (27 Jul 2001 11:58:44 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 27 Jul 2001 11:58:44 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.71.1712.3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.71.1712.3 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:60015 Ukryj nagłówki Tak, tyle wsypywać aby ciasto było trochę gęściejsze od naleśnikowego, nie |
Zobacz także