« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-03-24 17:49:03
Temat: Knorr-PascalChcialam wejść na stronę Knorra, żeby znaleźć nazwy sosów reklamowanych
ostatnio w tv, ale zamiast strony Knorra wyjechała mi strona Pascala. Moje
przypuszczenia o sponsorowaniu potwierdzone :)
Strona www.knorr.pl = http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/
Na razie tylko raz oglądałam Pascala i nawet całkiem ok. Na stronie jest
też książka kucharska, na razie jakby uboga, ale może się rozkręci :)
czołem
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-03-24 23:03:33
Temat: Re: Knorr-Pascala robił może ktoś te jego lody z bananami płonącymi na patelni , itp ?
Mam ochotę, ciekawe czy dobre, hmmmm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-25 08:30:16
Temat: Re: Knorr-Pascal
Użytkownik "Corrina" <c...@o...pl> napisał w wiadomości
news:c3sho2$8s6$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Chcialam wejść na stronę Knorra, żeby znaleźć nazwy sosów reklamowanych
> ostatnio w tv, ale zamiast strony Knorra wyjechała mi strona Pascala. Moje
> przypuszczenia o sponsorowaniu potwierdzone :)
> Strona www.knorr.pl = http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/
A wracając do Knorra. Na ogół nie korzystam z tego typu szybkich potraw, ale
wczoraj z gorączką nie chciało mi się stać w kuchni, więc na szybciutko
popełniłam kurczaka z sosem musztardowo miodowym. Do tego makaron, który
wygląda jak ryż (nie pamiętam jego "fachowej" nazwy:) Naprawdę milusie i
bardzo szybkie danie - polecam.
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-25 10:12:34
Temat: Re: Knorr-PascalOn Thu, 25 Mar 2004 00:03:33 +0100 I had a dream that Aneta <a...@i...pl>
wrote:
> a robił może ktoś te jego lody z bananami płonącymi na patelni , itp ?
> Mam ochotę, ciekawe czy dobre, hmmmm
Bardzo dobre są same takie banany - nic nie musi płonąć :)
Po prostu podsmażasz banany z cynamonem na maśle i już.
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-25 15:05:59
Temat: Re: Knorr-Pascal
Użytkownik "Grzegorz Janoszka" <G...@p...onet.pl-----USUN-TO>
napisał w wiadomości
news:slrnc65brv.j1j.Grzegorz.Janoszka@plus.icsr.agh.
edu.pl...
> On Thu, 25 Mar 2004 00:03:33 +0100 I had a dream that Aneta
<a...@i...pl> wrote:
> > a robił może ktoś te jego lody z bananami płonącymi na patelni , itp ?
> > Mam ochotę, ciekawe czy dobre, hmmmm
>
> Bardzo dobre są same takie banany - nic nie musi płonąć :)
> Po prostu podsmażasz banany z cynamonem na maśle i już.
Banany podsmażane na maśle są pyszne - także jako dodatek do słonych potraw.
Nie mówiąc juz o bananie dorzuconym pod koniec pieczenia kurczaka do sosu,
który się zbiera w brytfance... Po-e-zja.
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-25 19:03:13
Temat: Re: Knorr-PascalOn Thu, 25 Mar 2004 16:05:59 +0100 I had a dream that Gusiek <a...@p...onet.pl>
wrote:
> Banany podsmażane na maśle są pyszne - także jako dodatek do słonych potraw.
> Nie mówiąc juz o bananie dorzuconym pod koniec pieczenia kurczaka do sosu,
> który się zbiera w brytfance... Po-e-zja.
Ja ostatnio dorzuciłem banany do usmażonych kawałków wieprzowiny namoczonej
wcześniej w miodzie z kokosem - po dodaniu curry świetna rzecz!
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-03-26 16:48:55
Temat: Re: Knorr-PascalDnia 2004-03-25 00:03, Użytkownik Aneta napisał :
> a robił może ktoś te jego lody z bananami płonącymi na patelni , itp ?
> Mam ochotę, ciekawe czy dobre, hmmmm
Owoce plona na patelni po uprzenim podsmazeniu na maselku z duza iloscia
brazowego cukru. Mozesz dac zwykly, lecz pilnowac by sie nie przypalil.
Owoce moga byc niemal dowolne. Gdy lekko sie owoc przysmazy polewasz
dobrym rumem lub dobrym (drogim) kniakiem, ostatecznie moze byc inny
aromatyczny alkochol wysokoprocentowy i podpalasz... chodzi o zrobienie
chrupiacej skorki... Lody, czy bita smietane czy co tam chcesz mozesz
dodac do woli. Robilem tak banany, gruszki, slodkie renety, brzoskwinie,
a nawet truskawki... Te ostatnie czasem sa kwaskowe, wiec jak kto lubi...
Pozdrawiam
--
Maciej Lewczuk
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108, faks (0 71) 341 99 11
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |