Data: 2016-06-06 21:19:03
Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
>>
>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>
>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>>>
>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>>>
>>> :-))))
>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>>>
>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>>>
>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
>>
>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
>> jest
>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
>> jak
>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
>
> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
|