Data: 2005-04-29 21:15:37
Temat: Re: Kożuch
Od: Olo <w...@j...cy>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2005-04-29 10:33, MJ napisał(a):
> Nie znalazłem grupy o zdrowiu, żywności i herbacie toteż może ktoś na tej
> grupie mi pomoże. Po zaparzeniu herbaty w szklance na powierzchni wody
> tworzy się czarno- brązowy kożuch czegoś i po zebraniu tego łyżeczką widać
> na niej ciemno-brązową warstewkę. Czym jest ten kożuch i co zrobić, żeby on
> nie powstawał? Odpowiedzi typu, nie zaparzać herbaty i pić samą wodę lub pić
> piwo, kawę, soki, dolać kwasu solnego itp. niemile widziane.
>
> Z poważaniem
> MJ
>
>
Spróbuj, jak zaparzysz herbatę wcisnąć sok do niej lub wrzucić kawałek
cytryny, nie wiem czemu ale pomaga.
--
Olo
Mój adres zakodowany ROT13.
|