Data: 2007-11-26 12:48:46
Temat: Re: Maszynka do mielenia - wybór
Od: "Kasia" <k...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Maciej" <m...@u...math.uni.wroc.pl> napisał w wiadomości
news:fieahv$n5f$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Ja mam same klopoty z Zelmerem. Noze (czy tez moze sitka) byly tepe od
> samego poczatku. Dlugo z tym walczylem, ostrzylem itp. W koncu kupilem
> nowe, oryginalne, i tez tepe, od nowosci.
> Do mielenia maku, sera jest OK, ale miesa nie mieli, musze troche
> zamrazac. No i zle znosi mycie w zmywarce, stalowe elementy rdzewieja, a
> aluminiowe czernieja.
Moja poprzednia maszynka była taka, mięso tylko mieliła po lekkim zmrożeniu.
Miałam obawy przed ponownym zakupem maszynki Zelmera ale poczytałam nieco w
necie, poogladałam paramatry i doszłam do wniosku, ze Zelmer to najlepszy
wybór. Kupiłam jednak tę wiekszą maszynkę ( symbol z końcówka 8), bez
problemów mieli mięso.
Kasia
|