Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!not-for-mai
l
From: p...@p...onet.pl (Pawel B.)
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: Odp: Jakie naczynia do plyty ceramicznej?
Date: 29 Oct 2001 10:33:21 GMT
Organization: PB
Lines: 16
Message-ID: <9rjb9h$lvt$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>
References: <9rblhh$1d9$1@pippin.nask.waw.pl> <9rja1f$7ug$1@ultra60.mat.uni.torun.pl>
NNTP-Posting-Host: pawelb.ita.pwr.wroc.pl
X-Newsreader: WinVN version 0.82
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:4139
Ukryj nagłówki
>> Mam plyte ceramiczna, ale nie wiem, jakie naczynia nadaja sie do
>> stosowania z w. w., a jakie nie... Aluminium? Emalia? Patelnie Tefal?
>> Czy moze trzeba "bardzo specjalnych" garow? Pomooocy, pls...
>
>O płaskim, najlepiej grubym dnie. U Tefala są specjalne oznaczenia - szukaj
>naczyń z odpowiednim symbolem.
>Pozdrawiam
>Dominik Jan Domin
Potwierdzam, od 4 lat uzywamy kompletu garnkow za 100zl z hipermarketu i chdzi bez
zarzutu,
uzywamy tez 2 zwyklych garnkow "starej daty", ale selekcjonowanych na plaskie dno
(sposob banalny
postawic na plycie i pobujac - uwaga sa tez z lekko wkleslym dnem, trzeba uwazac.
Trzeba rowniez zwrocic uwage, zeby sie nie "paczyly pod wplywem ciepla - szczegolnie
patelenie (wymienilismy juz 3 - dobrze trzyma sie jedna czeska i TEfal)
Pawel B
|