« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-09 15:45:13
Temat: Re: Odp: Reniferzynain article b6rms0$3pf$...@i...gazeta.pl, *madzik* at
b...@b...op.pl wrote on 7/4/03 13:18:
> Uzytkownik <t...@p...onet.pl> w wiadomos´ci do grup
> dyskusyjnych napisa?:1...@n...onet.pl...
>
>> Co z renifera? Wszelkie wies´ci na ten temat bardzo potrzebne i mile
> widziane.
>> Jakie cześs´ci rena sieś je? (podobno wszystkie...) Czy renina w
> Skandynawii jest
>> droga? A jak w innych krajach? Moze odezwaś sieś Kolezanki ze Szwecji,
> Bardzo
>> prosześ.
>
> Witaj,
> Renina (reniferzyna...? nie wiem, jak to sie fachowo nazywa :-) ) jest
> pyszna! Bardzo delikatna i krucha - albo mialam szczescie i za kazdym
> razem trafialam na dobrego kucharza ;-). Jadlam zeberka, plastry na
> zimno i na cieplo.
>
> Posprawdzam ceny za najblizszym pobytem w sklepie i doniose.
>
> Generalnie, na szybko, moge powiedziec, ze na upartego to z reniny
> mozna zrobic to co z krowy ;-).
> Wkrotce sprobuje to podeprzec jakimis bardziej sprawdzonymi
> informacjami, ale mysle ze wiele osob z tej grupy ma duzo wieksze
> doswiadczenie niz ja w tym zakresie, bo ja sluze tylko "teoria" w
> przygotowywaniu (sama jeszcze nic nie robilam).
>
> --
> cieplutko pozdrawia Magda
> *********************
> Pamieśtaj o g?odnych dzieciach: http://www.pajacyk.pl
> Strona grupy i FAQ: http://www.kuchenna.host.sk
>
hghgj
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |