User-Agent: Microsoft Outlook Express Macintosh Edition - 5.01 (1630)
Date: Wed, 09 Apr 2003 17:45:13 +0200
Subject: Re: Odp: Reniferzyna
From: monika <m...@t...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <BABA0CA9.42F9%monicus@tenbit.pl>
References: <1...@n...onet.pl><b6rms0$3pf$1@inews.gazeta.pl>
Mime-version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-transfer-encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 217.197.160.25
X-Trace: news.home.net.pl 1049903116 217.197.160.25 (9 Apr 2003 17:45:16 +0200)
Organization: home.pl news server
Lines: 37
X-Authenticated-User: m...@b...pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta
.pl!news.ipartners.pl!news.home.net.pl!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:152390
Ukryj nagłówki
in article b6rms0$3pf$...@i...gazeta.pl, *madzik* at
b...@b...op.pl wrote on 7/4/03 13:18:
> Uzytkownik <t...@p...onet.pl> w wiadomos´ci do grup
> dyskusyjnych napisa?:1...@n...onet.pl...
>
>> Co z renifera? Wszelkie wies´ci na ten temat bardzo potrzebne i mile
> widziane.
>> Jakie cześs´ci rena sieś je? (podobno wszystkie...) Czy renina w
> Skandynawii jest
>> droga? A jak w innych krajach? Moze odezwaś sieś Kolezanki ze Szwecji,
> Bardzo
>> prosześ.
>
> Witaj,
> Renina (reniferzyna...? nie wiem, jak to sie fachowo nazywa :-) ) jest
> pyszna! Bardzo delikatna i krucha - albo mialam szczescie i za kazdym
> razem trafialam na dobrego kucharza ;-). Jadlam zeberka, plastry na
> zimno i na cieplo.
>
> Posprawdzam ceny za najblizszym pobytem w sklepie i doniose.
>
> Generalnie, na szybko, moge powiedziec, ze na upartego to z reniny
> mozna zrobic to co z krowy ;-).
> Wkrotce sprobuje to podeprzec jakimis bardziej sprawdzonymi
> informacjami, ale mysle ze wiele osob z tej grupy ma duzo wieksze
> doswiadczenie niz ja w tym zakresie, bo ja sluze tylko "teoria" w
> przygotowywaniu (sama jeszcze nic nie robilam).
>
> --
> cieplutko pozdrawia Magda
> *********************
> Pamieśtaj o g?odnych dzieciach: http://www.pajacyk.pl
> Strona grupy i FAQ: http://www.kuchenna.host.sk
>
hghgj
|