Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!agh
.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Oszukane golabki - relacja
Date: Sun, 9 Nov 2003 00:14:16 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 23
Sender: j...@p...onet.pl@nat.kabaty.2a.pl
Message-ID: <bojt38$c2a$1@news.onet.pl>
References: <i...@4...com>
NNTP-Posting-Host: nat.kabaty.2a.pl
X-Trace: news.onet.pl 1068332968 12362 213.25.123.147 (8 Nov 2003 23:09:28 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 8 Nov 2003 23:09:28 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:178911
Ukryj nagłówki
Uzytkownik "FeLicja" <i...@h...computer> napisal w wiadomosci
news:il5qqvk5o4l9oj1966dcc9n0p80mqnjdlc@4ax.com...
> Bardzo dawno temu MechaGodzilla zachwalala oszukane golabki. Wczoraj
> w koncu skusilam sie na sprawdzenie przepisu i py-cho-ta!
> Podaje link dla zainteresowanych przepisem:
> http://tinylink.com/?NRBAr4AK4L
> Mechcia nie podala temperatury piekarnika - ja ustawilam na 180C i
> poltorej godziny bylo jednak za dlugo, nastepnym razem (a bedzie z
> pewnoscia nastepny raz ;-) ) wstawie na jedna godzine.
> Mechciu, jezeli czytasz - dziekuje serdecznie za wspanialy przepis
A ja wlasnie dzisiaj mialam normalne golabki, ale pierwszy raz robilam z
wloskiej kapusty, a nie ze zwyklej... O wiele smaczniejsze sa z wloskiej -
takie delikatniejsze w smaku i o wiele latwiej sie z wloskiej zdejmuje
liscie...
Hmm... A te oszukane golabki to ciekawy pomysl. Hmm, czy ta kapusta nie jest
za surowa? Intuicja podpowiada mi, ze powinna byc obgotowana...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|