Data: 2010-02-27 10:16:30
Temat: Re: Patelnia do smazenia miesa, warzyw i ryb
Od: "KKrzych" <w...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "pytas" <c...@t...com> napisał w wiadomości
news:hm8jd0$lee$1@nemesis.news.neostrada.pl...
> Chcę kupić dobra patelnię tzn taką żeby się nie przypalało. Jaką firmę
> wybrać i jakie cechy powinna miec dobra patelnia?
Cóż, Tefal, Tefal i jeszcze raz Tefal, ale od razu weź z pasującą pokrywką.
Jakie cechy? Na oko w sklepie to ich za bardzo nie ocenisz. Mnie w Tefalu
odpowiada grube dno, które idealnie leży na płycie (że o gazowym
podgrzewaniu nie wspomnę), dość odporny na ścieranie teflon, grube ścianki,
solidne uchwyty i czerwony punkt stopnia nagrzewania. Reszta wyjdzie w
gotowaniu :)
--
Pozdrawiam,
KKrzych
Lubię i gotować, i czytać, i zjeść :) więc polecam:
www.ugotujka.pl
|