| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.k.pl!news.trzebnica.net!news.tpi.pl!not-for-mail From: fghfgh <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pierogi Date: Fri, 01 Dec 2000 16:00:17 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 21 Message-ID: <3...@p...onet.pl> References: <8sngj6$f3j$1@nnrp1.deja.com> <3...@p...onet.pl> <3...@n...vogel.pl> Reply-To: a...@p...onet.pl NNTP-Posting-Host: gateway2.adso.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.tpi.pl 975682706 5364 212.244.245.46 (1 Dec 2000 14:58:26 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 1 Dec 2000 14:58:26 GMT X-Accept-Language: en X-Mailer: Mozilla 4.61 [en] (WinNT; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:38139 Ukryj nagłówki Dokladnie tak jak sie i sam szpinak przyrzadza. Szpinak siekam, gotuje w | |
Zobacz także