« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!newsf eed.freenet.de!amsnews01.chello.com!cleanfeed.casema.net!leda.casema.net!pollux .casema.net.POSTED!not-for-mail From: <m...@h...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <a4lfmm$qmd$1@news.tpi.pl> Subject: Re: "Przełkniecie" takie wkupne? Lines: 20 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Message-ID: <hSzb8.150$j7.1238@pollux.casema.net> Date: Sat, 16 Feb 2002 21:07:25 GMT NNTP-Posting-Host: 62.234.60.10 X-Trace: pollux.casema.net 1013893645 62.234.60.10 (Sat, 16 Feb 2002 22:07:25 MET) NNTP-Posting-Date: Sat, 16 Feb 2002 22:07:25 MET Organization: EuroNet Internet Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:96309 Ukryj nagłówki > Schab pokroić w plastry, oprószyć vegettą (ale niekoniecznie), ułożyć w |
Zobacz także