Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet
.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "batory" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Przesoli?am mielone ://
Date: Sun, 11 Dec 2005 16:16:31 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 33
Message-ID: <dnhfsl$k7b$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <dnh0fk$8ri$1@achot.icm.edu.pl>
<l...@4...com>
<dnh3a3$drp$1@achot.icm.edu.pl>
<b...@4...com>
<dnh6bs$j6q$1@achot.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: cnj191.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1134314197 20715 83.31.163.191 (11 Dec 2005 15:16:37
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Dec 2005 15:16:37 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:255392
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Taarna" <t...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dnh6bs$j6q$1@achot.icm.edu.pl...
> Użytkownik Krysia Thompson napisał:
>
> > Ooo, a nie masz pod reka sklepu z mielonym?
>
> Zamknięty dziś:/ A nie będę ryzykować w hipermarkecie, hehe
>
> > albo wterzyj jarzyn
> > do tego i takie wielkie klopsy w sosie smietanowym wymodz...
>
> Wydaje mi się, że te ziemniaki wyciągnęły nadmiar soli. A może po prostu
> tak bardzo mi się to marzy, że aż się wydaje:)
>
> >az
> > czuje chetke na takie, ale u mnie mielone juz obrobione an
> > bolonski sos :/...no i wsciekly katar nie sprzyja tworczosci
>
> Ha, a zatem katar panuje powszechnie:) Pozostaje mi zatem nadzieja, że
> goście również zakatarzeni będą :D i nic nie wyczują, hehe
> A tak poważnie to zrobiłam taki śmietanowo pieczareczkowy sosik na ostro
> ale zupełnie bez soli i smakuje nieźle.
>
> Aha, nie wiem z czyim kodowaniem jest coś nie tak, ale krzaczą mi się
> Twoje posty:)
> Pozdrawiam i dzięki
> T
Przeczytaj FAQ grupy, podobno tam gdzieś stoi, że Krysia Opakowana
(Starannie) tak ma. I już
Pozdr. - Agnieszka
|