| « poprzedni post | następny post » |
|
Date: Sat, 01 Apr 2006 21:29:48 +0200 From: Anna Tuszewska <a...@p...pl> User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.2 (Windows/20050317) X-Accept-Language: pl, en-us, en MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ptysie References: <e0h848$tl1$1@news.onet.pl> <e0k5qq$8fa$1@news.onet.pl> <4...@b...com> In-Reply-To: <4...@b...com> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit NNTP-Posting-Host: 212.76.37.144 Message-ID: <4...@n...home.net.pl> X-Trace: news.home.net.pl 1143919962 212.76.37.144 (1 Apr 2006 21:32:42 +0200) Organization: home.pl news server Lines: 6 X-Authenticated-User: atuszew.post Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.home.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:264618 Ukryj nagłówki A czy ptysie można upiec wcześniej i jakoś przechować (jak i ile | |
Zobacz także