| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!newsfee d.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: freDZiK <f...@i...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sangria hiszpanska w jakiej temperaturze podawac i czy z lodem? Date: Sat, 15 Feb 2003 03:10:22 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 2 Sender: f...@p...onet.pl@146-ego-3.acn.waw.pl Message-ID: <3...@i...com.pl> References: <3...@i...com.pl> <b2jp0p$nva$1@topaz.icpnet.pl> NNTP-Posting-Host: 146-ego-3.acn.waw.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.onet.pl 1045275068 22951 62.121.86.146 (15 Feb 2003 02:11:08 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 15 Feb 2003 02:11:08 GMT X-Mailer: Mozilla 4.79 [en] (Windows NT 5.0; U) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:146587 Ukryj nagłówki tak czy siak ..jedna szklanka byla z lodem reszta poltora litra na dwie | |
Zobacz także