Data: 2003-06-17 07:55:17
Temat: Re: Smazenie na oleju czy smalcu?
Od: "Marcin 'Cooler' Kuliński" <m...@p...gazeta.blah>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Tomasz" <t...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bcmh1s$akq$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "slawek" <s...@g...pl> napisał
> > no tak w encyklopedii onetu chyba ;))) zdaje się że pisano o
wytłumaczenie
> > tego fenomenu ale jak się to zakończyło to niewiem ;))
>
> No tak, rozgadaliscie sie miedzy soba a jaka jest odpowiedz na moje
pytanie.
> Czy smazyc mieso (jesli juz sie go smazy) zdrowiej jest na oleju
> slonecznikowym czy na smalcu.
> Chodzi mi w tej chwli o porownanie zdrowotniosci smazenia na tych dwoch
> konkretnych tluszczach.
Na slonecznikowym gorzej.
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|