| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!lubl in.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wroblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sos czosnkowy do pizzy Date: Thu, 14 Nov 2002 08:49:38 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O. w Lublinie Lines: 5 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <f...@4...com> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1037260294 31831 212.182.104.10 (14 Nov 2002 07:51:34 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 14 Nov 2002 07:51:34 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win95; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:134595 Ukryj nagłówki ja ostatnio zrobilem tak: 2 lyzki sera Feta, 1 lyzeczka przyprawy do | |
Zobacz także