| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!pwr.wroc.pl!pano rama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!not-for-mail From: "zbisa" <z...@z...ita.pwr.wroc.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Sposob na czerwone buraki Date: Wed, 21 Jun 2006 17:51:13 +0200 Organization: Wroclaw University of Technology, Poland Lines: 19 Message-ID: <e7bplh$of2$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> References: <e783vk$hgs$1@atlantis.news.tpi.pl> <e78odl$9hi$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <e7aigp$7dj$1@atlantis.news.tpi.pl> <e7bf5g$de3$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl> <e7bnmp$67l$1@inews.gazeta.pl> Reply-To: "zbisa" <z...@z...ita.pwr.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: zst10.ita.pwr.wroc.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:271273 Ukryj nagłówki > Bronię szybkowarów. Ty gotujesz buraki w parowarze przez godzinę, ja w | |
Zobacz także